måndag 11 april 2011

Helgen .

Kort sammanfattning - Underbar!
Vädret har vare så sjukt härligt!

Fredagen bestod av en mysig brunch ute i trädgården med finaste, sedan blev det jobb från 3 - stängning, vill säge 01.00, åkte och köpte nattmat, öl och plockade upp lite folk, drog sedan iväg till Danny´s husvagn där vi tillbringade natten med poker fast som vi fick avslute runt 5 då folk skulla upp och jobbe dagen efter. Nära på vinst men ficl nöje mig med en tredje plats.

Lördagen startades med en storstädning eftersom min älskade och mycket efterlängtade mamma och pappa kommer till veckan!
Lew åkte iväg och repade med sitt band och jag passade på att boke squash banan tills han var klar, så vi drog iväg dit även Sean och Dave hängde på.
Efteråt var det fortfarande världens finaste väder så vi bestämde att vi skulla ha grillkväll i det härliga vädret!

Söndagen började med ett personalmöte kl 09.00 på morgonen, Roo och Lew måsta stanne och göre lite pappers grejer så jag och Ellie gick och hade en frukostdejt.
När de andre gossarna var färdig drog vi iväg och spelade squash.
När vi kom ut därifrån var vädret ännu bättre än lördagens så vi drog ett helt gäng och spelade fotboll i en park. Kändes som sommar för överallt var det folk i bikini och grabbarna hada shorts och bar överkropp.
Drog till en sjö och Aaron´s fyre hundar följda med - hur söte som helst! Badade och var bare allmänt gulliga.
Det var så varmt ute så även folk badade!

En helt underbar helg helt enkelt!


Puxx

Agyness

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar