onsdag 14 oktober 2009

För 6 vecker sedan

.. Fick jag ett mail:

"CONGRATULATIONS !
I am pleased to say that we thinks that you would be a great candidate for our school.

Och så började allting. Mitt liv, min framtid?
- Det vet jag inte än, det enda jag vet är att allting började så och nu sitter jag här,
i en ny stad, ett nytt land, en ny skola och en ny bostad.
Med nye möjligheter, nye omgivningar och massvis med musiker från hele världen!

London - musikens hjärta och själ . jag hör hemma här .


Jag har aldrig varit ett fan av bloggar och trodde att jag skulle vare den siste människan på jorden att införskaffe mig en sådan. Men så en dag får jag ett samtal utav min älskade far som så gärna vill att jag ska skrive om mitt nye liv här tvärs över havet.
Dock så har vi ju pratat i telefonken varje dag så även om jag nu har skaffat mig en blogg så ska du inte tro att jag inte kommer att telefonterra dig varje dag hädanefter, för det kommer jag!

Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag är i London, eller vänta, att jag har flyttat till London. Det var först igår när jag pratade med en bekant som jag har här i England och så sa jag att jag var i här och han frågade mig hur länge jag skulle stanna för han trodde att jag bare var här på besök

Jag: i lives here now
P : What? really? how long? forever?

Forever? how long? - det känns verkligen jätte konsigt, men jag tror att jag sakta men säkert borde börje förstå att jag är en Londoner nu och vet ni vad?
Det känns hur bra som helst!
Dock vet jag vars mitt hem är och vars det alltid kommer att vare - Gnarp/Sundsvall.

Som en vis man en gång sa:
Ditt hem är där ditt hjärtat är.


Så som ni alle säkert har förstått så har jag flyttat till London för att studera musik. så den 28 september tog jag mitt resväska i handen och min gitarr över axeln för att bege mig. Jag har varit här i ca 2 vecker nu och jag har redan blivit förföljd av en "gentleman" till golfproffs, haft "svininfluensan" som jag fick bote själv då jag inte fick komme till någon doktor, sprungit och hoppat på röd-dubbel-däckar-buss, stått i en telefonkiosk, blive en klippa på tennis, haft ett uppträdande, lärt mig spanska, blive stammis på subway och slages med en fransman
- det känns som tiden här inte räcker till för hur mycket jag skulla kunne hinne med !

Men nu måste jag återgå till mitt älskade plugg, ska läre mig 4 låtar tills torsdag.

Love,
Agnes
1 kommentar:

  1. Harligt att du skaffat blogg sa man kan lasa om dina aventyr! Lycka till och ha den basta tiden! Muchoo varma kramar Malin :)

    SvaraRadera